NÅGRA FÖRE- OCH EFTERBILDER

Om man är flitig med kameran före, under tiden och efteråt - kan man ha hur kul som helst när man sitter och jämför bilderna. Man blir också påmind om olika tankesätt och prioriteringar... T ex, blev jag när jag tittade på lite bilder häromdagen, påmind om att det rum/utrymme som blev allra först färdigt i huset var vinkällaren... Hahaha... Hur kul är inte det?? Snacka om prioritering;-). Här ser ni trappan ner som vi bevarat, men målade svart...

Jag blev också påmind om våra ytterdörrar... Båda entréerna hade pardörrar, men den ena från typ sekelskiftet och den andra från 60-talet. Gissa vilken som fick stå modell för de nya dörrar som vi lät tillverka;-? Här ser ni en skymt av 60-talsdörren tillsammans med den nya.

Och fasaden... Herre Gud! Jag hade glömt hur smutsig och dålig den var. Nu är den iaf bländande vit:-).

Stora entrén med sin vackra paradtrappa... Den som jag stod och tittade på genom ett fönster i 17 år. Mitt skötebarn;-). Varje gång jag går i den (typ några gånger varje dag), påminner jag mig själv om att allt är möjligt. ALLT!!

När vi renoverade ovanvåningen var vi verkligen "under skinnet" på huset.. Vi plockade fram bjälkar och ändrade en aning i planlösningen - vilket vi i princip inte gjorde alls på nedanvåningen. Men i alla rum där uppe fanns typ tre dörrar, så man gick bara runt, runt, runt... Nu är rummen lite mer uppstrukturerade - och känslan är lika god som den är praktisk.

Många, många fler före- och efterbilder kommer efterhand som jag gått igenom dem och parat ihop dem. Är du i en renovering?? Fota, fota, fota... Hur många bilder man än tar, känns det ändå som att man fattas några när man sen sitter och går igenom sin renovering.

Anna <3