FREDRIKSBERG ÄR EN BALKONG RIKARE...

Så var den äntligen klar! Balkongen. Den där extra altanen att njuta av naturen på, som vi så länge sett framför oss och varit helt övertygade om, skulle förändra fasaden till det bättre. Vi tyckte visst att huset var fint innan, men balkongen "fattades" liksom - plus att det tydligt syntes i fasaden att det en gång suttit ett fönster till på flygelns södergavel.

Och visst blev det ett riktigt lyft! Räcket som går i New England-stil, ska till våren målas vitt... Tror vi;-). Det är ganska bra att träet behöver vila ett år innan målning, så att vi verkligen hinner känna efter om det ska vara vitt eller något annat. För när och om vi väljer att måla det, finns det ingen återvändo.

Nu ska balkongen inredas, med härliga, naturfärgade rottingmöbler med sköna kuddar och plädar. Lite växter och stämningsfulla ljuslyktor är också ett måste... Det blir förmodligen här, vi fortsättningsvis kommer både starta och avsluta dagen. Mitt i naturen. Mitt i det underbara livet.

Anna <3

Här kommer några bilder före, för att friska upp ditt minne hur södersidan såg ut innan;-).

 Också kommer här lite bilder på herrgårdens baksida idag:-)

Också kommer här lite bilder på herrgårdens baksida idag:-)