FRÅN DRÖM TILL VERKLIGHET

Tänk om vi fick lära oss redan som barn, att drömmar är en slags förklädd verklighet. Att allt vi har förmåga att skapa i våra drömmars fantasi också kan skapas i verkliga livet. Jag tror vi alla hade besparat oss en massa oro och negativa tankar då;-). Vi har alla vår "resa" vi ska göra för att lära oss och utvecklas... Och livet har en förmåga att innehålla lite av varje, både med- och motgångar, men det är inte hur vi har det, utan hur vi TAR det som är det viktigaste och också det som är direkt avgörande för hur livet är och upplevs. 

Var sak har sin tid och det är inte meningen att vi ska "veta" allt i förväg, då missar vi liksom själva resan och det som är poängen med att leva:-). Tänk, om jag redan första gången jag var på Fredriksberg, fått veta att jag faktiskt en dag skulle bli ägare till det? Då hade jag förmodligen satt mig ner på en sten och väntat... hahaha. Och missat poängen;-). Vår viktiga strävan och drivkraft ligger i att önska men inte riktigt veta. Det är också i denna magiska formel förverkligandet ruvar.

 Den här bilden tog jag många år innan Fredriksberg blev till salu. Det är en liten bit av flygeln, verandan och den magiska grönska som omger gården. Bilden förvarade jag på ett tryggt ställe i min mobil och tog fram och tittade på lite då och då. För mig har denna bild blivit symbolen för att allt är möjligt!

Den här bilden tog jag många år innan Fredriksberg blev till salu. Det är en liten bit av flygeln, verandan och den magiska grönska som omger gården. Bilden förvarade jag på ett tryggt ställe i min mobil och tog fram och tittade på lite då och då. För mig har denna bild blivit symbolen för att allt är möjligt!

Resan "från dröm till verklighet" har varit både spännande och magisk - och då menar jag inte bara själva grejen med att vi köpte stället - jag syftar lika mycket på den förvandling vi gjort av herrgården. Från förfallen och ödelik, till det den är idag, två år senare. Jag och Jimmy är både stolta och tacksamma över vad vi faktiskt har åstadkommit och det vill vi dela med oss av så mycket vi bara kan!

Den 5 april kl 19.00 kommer vi att dela med oss av vår resa på Biograf Scala i Ystad. Evenemanget Pecha Kucha har bjudit in oss att vara en av inspiratörerna den kvällen. 20 bilder x 20 sekunder! Full fart och rafflande tempo - alla är välkomna till detta spännande och kostnadsfria evenemang, som ni kan läsa mer om på Facebook: Pecha Kucha Ystad.

 Den här bilden får tala lite för sig själv;-). Den är tagen ungefär vid samma tidpunkt, med två års mellanrum.

Den här bilden får tala lite för sig själv;-). Den är tagen ungefär vid samma tidpunkt, med två års mellanrum.

Boka in denna kväll, så ses vi:-).

Kram

Anna <3