TIPSA OSS OCH VINN EN CHANEL-TAVLA!

Nu behöver vi din hjälp! Vi vet att du och många andra älskar att leta inredningsprylar på nätet och har stenkoll på vad som finns. En del av Stora Salongen på Fredriksberg är avsedd för soffmys med TV och sånt... I taket ovanför sitter husets vackraste takrosett och i snart två år har vi letat förtvivlat efter "rätt" ljuskrona att hänga där. Men icke! I förra veckan kom våra "märkestavlor" upp på väggen och vi känner mer än någonsin att vi vill få salongen färdig!! Vi vill hitta en en krona som passar där - det är ju trots allt en salong som syns från alla håll och kanter på Fredriksberg:-).

Men, man kan inte få någonting för ingenting;-), därför vill vi belöna den personen som kommer med det bästa lamp-förslaget, med en likadan Chanel-tavla, som sitter på vår vägg. Tavlan har måttet 40x40 och är urläcker. Den är lika snygg ensam som i sällskap med sina vänner... Så, kom igen nu och bombardera oss med förslag på läckra lampor, så kanske det blir du som blir den lycklige vinnaren av tavlan. Självklart får du lämna flera förslag.

Gör så här: Kopiera in en bild på lampan samt länk till vart man kan köpa den, antingen i en fysisk butik eller via nätet (via en svensk leverantör), i kommentarsfältet till detta blogginlägg, eller under inlägget på Facebook. Tävlingen startar nu och pågår i en vecka. Torsdagen den 17 mars kl 21.00 berättar vi vem vinnaren av Chanel-tavlan är. Lycka till! Och tack på förhand för hjälpen:-). 

 Kronan kan inte vara för "hög" eftersom man helst ska kunna gå under den, delvis - däremot vill vi ha den vid...

Kronan kan inte vara för "hög" eftersom man helst ska kunna gå under den, delvis - däremot vill vi ha den vid...