JUL PÅ BALKONGEN

Medan en del tycker att julen är stressig och pyntandet ren hysteri - tycker jag att det är väldigt avkopplande att skapa julkänsla. Och är man uppväxt med Barnen i Bullerbyn, Emil i Lönneberga och Madicken, så är det ju inte så svårt att förstå vad det är jag vill skapa;-). Fredriksberg är fantastiskt hela året, men julen är ju bara så magisk här. MEN huset slukar hur mycket pynt som helst... hahaha. Medan de flesta undrar om de ö h t har en plats över till gran, så undrar vi HUR MÅNGA granar vi ska ha... hahaha. Ett angenämt problem om man gillar jul.

Och traditionellt ska det vara! Inga svarta plastgranar med rosa kulor här inte;-). Och jag pyntar gärna med sånt som finns att tillgå i trädgården. Buxbom, grane, mossa och annat kul - så det behöver inte vara så himla dyrt heller att pynta upp huset! Men en sak som vi iaf har investerat i, i år är att klä balkongräcket med grangirlanger och belysning. Halva dagen tog det, men det var mödan värt:-).

Så här ser det ut i dagsljus:

Och när mörkret föll ikväll, blev det så här:

Vi ska fira jul hemma på Fredriksberg på julafton och om vädret tillåter, så blir det glögg på balkongen... Så, gärna lite krispig frost den dagen;-).

Nu blir det soffmys och film innan en god natts sömn för att ladda batterierna till imorgon. Fortsatt trevlig kväll!

Kram Anna <3