HERRUMMET - KUBANSKT OCH RÖKIGT

När vi satte igång vår renovering, var vi väldigt mycket inne på vitt med inslag av moderna tapeter. Som tur är, går sådant att byta och göra om efterhand som man ändrar sig... För ändrat oss har vi gjort;-). Herrummet är numera precis så där mörkt och engelskt som vi vill att det ska vara med en tapet från Designers Guild som påminner om tweed. Vi har ju en stor grön kakelugn i denna salongen, som definitivt är det största och första man fäster blicken på. 

I ett herrum är både serveringsvagn och humidor ett måste! Och självklart är rökning normalt sett totalförbjudet inomhus - med cigarrer undantagna;-). Den röken, doften och tunga dimman som cigarren avger, hör bara till... Och till saken hör, att cigarrerna tänds tre gånger om året;-).

Just nu råder det julstämning i herrummet och får göra så ett tag till... Vi är väldigt traditionella när det kommer till julen, så här är det Knut som kör julen ut:-).

Ha en fortsatt fin dag!

Anna <3