GLÖGGMYS PÅ VERANDAN

Julpyntandet rullar på. Jag är nog lagom klar tills det är dags att börja plocka ner det igen;-). Hahaha... Men vad gör väl det? Allting är en ständig och pågående process. 

Vi hade en liten idé om att glöggen skulle serveras på balkongen på julafton. Men eftersom vädret är aningen opålitligt i denna del av världen;-), så har vi nu bestämt att glöggmys får bli på verandan, strax innan Kalle Anka. På julafton samlas vi 14.30 så att alla hinner få sig lite glögg och pepparkakor innan de kryper ner i soffan för det traditionella TV-tittandet;-). 

För bara några dagar sedan tyckte jag inte alls att det fanns någon julkänsla på verandan. Men när granen kommit på plats, stora kransen på bordet blivit klädd, så känner jag äntligen att det är jul även i Fredriksbergs sydligaste del.

Ha nu en fortsatt mysig måndag!

Anna<3