TRAPPAN - EN SYMBOL FÖR DRÖMMAR & MÅL

Det var här allting började... En vy av en trappa, genom ett fönster. Den trappan är och förblir en symbol för mig. En symbol för att ALLT är möjligt. En symbol för att de mest overkliga drömmar kan bli verkliga. Det är en underbar bild som swishar förbi i mitt huvud varje gång jag går i trappan. Den hjälper mig att aldrig ge upp mina drömmar, mål och önskningar.

Är det något vi alla behöver idag, i dessa tider, så är det hopp... Och tro. Och människor runt omkring oss som tror på oss. Det sämsta vi kan göra är att köpa in på argument som: det där går inte... Det finns, enligt min mening, för mycket sådant i vårt samhälle. Ju mer jag får höra att något är omöjligt, desto mer triggad blir jag att bevisa motsatsen;-) hahaha. Varje gång jag hör det, tänker jag på den här trappan. Visserligen tog det 17 år innan jag fick spendera MÅNGA timmar med att slipa och måla de hårt slitna stegen, men det var värt varenda minut. Båda av väntan och av jobb. Vart och ett av de sjutton trappstegen har fått lika mycket av min villkorslösa kärlek. Och vet du vad? Jag tror faktiskt att just ordet "villkorslös" spelar en stor roll, i allting. Vi har en tendens att hela tiden "kräva" en jäkla massa... Av människor, av samhället, av världen, av oss själva. Varför då? För vem? Och till vilken nytta?

Jag krävde aldrig att få bo här. Jag krävde aldrig att få köpa Fredriksberg. Jag krävde aldrig att Jimmy skulle vilja detta lika mycket som jag. Det enda jag gjorde, var att dela med mig av min kärlek och tänka att det som är bäst för alla, kommer ske... Och kanske är det så vi behöver se på vår tillvaro? Det som är bäst för alla, är det som kommer ske. Men så klart behövs det action, mod och en jäkla massa tillit. ACTION. MOD. TILLIT. När jag vill något, ser jag till att ligga steget före. Jag ser också till att vara förberedd på tillfället. Och framförallt - jag vågar vara obekväm. Ställa den där frågan. Ringa det där samtalet. Skicka det där mailet. Vad är det värsta som kan hända?? Det värsta som kunde hända oss, mig och Jimmy, i vår dröm om ett liv på Fredriksberg, vårt "Great Gatsby;-)" - var att vi skulle få ett nej. Nej, ni får inte köpa Fredriksberg. Okej, men då var det ju inte meningen. Inte det som var bäst för oss, fastigheten och säljarna. Men det kan ju också bli ett JA. Ett ja på den obekväma frågan. Ett ja för att det var meningen och för att vi var förberedda på tillfället. Ett JA för att villkorslös kärlek alltid leder till något gott. Ett JA, för att vi tog ansvar för våra drömmar.

Vad är din symbol för att allt är möjligt?

Kram Anna <3